Fakta
Stillingstype: Chefpsykolog
Virksomhed: Socialstyrelsen
Ansøgningsfrist: 23. oktober 2024 12:00
Kontakt: Naja Lund Kielsen, mail: nalk@nanoq.gl tlf. 346054
Har du et brændende engagement for det sociale område, og ønsker at bruge din kundskab til at gøre en forskel for børn- og unge i hele landet?
Socialstyrelsen, Borgerrettet afdeling søger en chefpsykolog til Børnerejseholdet. Børnerejseholdet består af 6 psykologer, hvor kerne opgaven i børnerejseholdet er at tilbyde terapeutisk behandling for børn og unge, psykologerne hjælper bland andet med at udvikle og opkvalificerer faggrupper.
Stillingen er forankret i Borgerrettet afdeling, hvor forskellige behandlinger udføres og du vil indgår i en stærk ledelsesgruppe som består af afdelingschef, 1 kontorchef, 1 behandlingsansvarlig og 1 chefpsykolog.
Du vil som chefpsykolog stå i spidsen for implementering af behandlingstilbudet for børn og unge i samarbejde med afdelingschefen i Borgerrettet afdeling, samt indgå i behandlingsarbejdet og have ansvar for den faglige ledelse i teamet. Det er vigtigt at du har kompetencer inden for ledelse og have stærke kommunikative færdigheder. Det forventes, at du kan skabe fremdrift og dermed have kendskab til de lokale forhold så at udvkling og implementering af behandlingsarbejdet er bedst egnet til de service der bliver ydet. Sikre et godt arbejdsmiljø samt skabe et konstruktivt samarbejde mellem lokalt ansatte behandlere, eksterne samarbejdspartnere, på tværs i Socialstyrelsen og opad til det politiske niveau.
Børnerejseholdet er et behandlingstilbud børn unge som har været udsat for seksuelle overgreb. Behandlingen, foregår i tæt samarbejde med kommunerne, derigennem familiecentrene. Yderligere er en afgørende del af Børnerejseholdets arbejde at styrke viden og kompetencer relateret til seksuelle overgreb lokalt, således lokale fagpersoner er bedre i stand til at håndtere det videre arbejde med børn- og unge.
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
- Faglig ledelse, sparring
- Udvikle Børne- og ungerejseholdets arbejdsmodel og organisering.
- Systematisering af Rejseholdets opgaver og arbejde.
- Indgå og udvikle samarbejde med kommunerne.
- Indsamling og analyse af data.
- Opkvalificering og faglig forankring lokalt.
- Udvikle nye initiativer som fungerer forebyggende i forhold til seksuelle overgreb af børn- og unge.
- Forbedre den og bistå i at koordinere den tværfaglige indsats i forbindelse med lokale beredskab for seksuelle overgreb.
Vi forventer at du har følgende kvalifikationer og kompetencer:
- Er erfaren psykolog
- Har erfaring med behandling af børn og unge.
- Har kendskab til ledelse
- Har erfaring med undervisning og oplæg.
- Har gode samarbejdsevner.
- Er nysgerrig og ønsker at udvikle egne og andres kompetencer.
- Har kendskab til kvalitetssikring og evaluering.
- Har erfaring med indsamling af data og analyse.
Det er en fordel hvis du også har:
- Har teknisk flair og interesse/erfaring/kendskab til online behandling.
- Erfaring fra og/eller interesse for projekt- og udviklingsarbejde.
- Kendskab til børne- og unge arbejde i enten social- og/eller sundhedssystemet.
- Lyst til nye udfordringer, og at arbejde i og med et nyetableret tilbud.
- Er dobbeltsproget (grønlandsk og dansk)
- Har solidt kendskab til det Grønlandske samfundsforhold, særligt inden for det sociale område.
Om Socialstyrelsen
Under Departementet for Børn, Unge og Familier er Socialstyrelsen delt i følgende 8 afdelinger: Forebyggelsesafdelingen Paarisa, Økonomiafdelingen, Døgn- og Visitationsafdelingen, Handikapafdelingen, Rådgivningsenheden for Sagsbehandlere, Borgerrettet afdeling, Sekretariatet og afdeling for børns udvikling. Afdelingerne arbejder tæt sammen med hinanden, og det er en arbejdsplads, som værdsætter et godt arbejdsmiljø og vores forskelligheder.
Som ansat i behandlingscenteret vil du høre ind under Borgerrettede afdeling og derfor referere til behandlingsansvarlige og afdelingschefen i den Borgerrettede afdeling. Borgerret afdeling varetager Børnerejseholdet, Voksenrejsholdet, Alliaq, De juridisk faderløse samt en familie enhed som skal styrke familieområdet.
Det praktiske
Stillingen er fuldtid (40 timer ugentlig) og er lokaliseret i Nuuk. Der kan forventes en del rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.
Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.
Bolig
Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.
Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.
Yderligere oplysninger
Stillingen ønskes besat 01. November 2024 eller efter aftale.
Har opslaget fanget din interesse og har du yderligere spørgsmål så kontakt:
Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.
Om Naalakkersuisut
Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.
Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.
Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.
Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job
Send ansøgning